עוגת הגבינה הלימונית הזו, המבוססת על טופו, היא קינוח מושלם המשלב טעם לימוני רענן עם מרקם קרמי עדין ||| משק ויילר מציע מתכון לעוגת גבינה תוך שימוש בטופו כתחליף בריא לגבינה המסורתית ||| סיום מרענן ולא מכביד לארוחת חג עשירה ובכלל, שמתאים לכל בני הבית והאורחים, בין אם הם טבעונים, מפרידי חלב ובשר או קרניבורים ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…
מצרכים
לבסיס
למילוי
- 400 גרם טופו משי רך
- ½ כוס חלב סויה
- ⅓ כוס מיץ לימון סחוט טרי
- 2 כפות גרידת קליפת לימון
- ½ כוס סירופ מייפל
- ¼ כוס קמח תירס
- ½ כפית תמצית וניל
שלבי הכנה
- הכנת בסיס העוגה: בקערה מערבבים את כל מצרכי הבסיס יחד עד שמתקבלת תערובת בצק אחידה
- משטחים היטב את התערובת בתחתית תבנית אפייה
- מחממים תנור ל- 180 מעלות
- אופים כ-10 דקות עד שהבסיס מזהיב קלות
- הכנת המילוי: בקערת מְעַרְבֵּל (מיקסר), מערבבים יחד את כל מצרכי המילוי עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה
- יוצקים את המילוי על הבסיס האפוי
- אופים כ-30 דקות בתנור עד שהעוגה מתייצבת
- מקררים את העוגה במקרר מספר שעות או לילה, לפני ההגשה
אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite
רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…