חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: עוגת שוקולד במיקרוגל

עוגת שוקולד במיקרו היא דרך קלה להכנת עוגה שלא כולם מכירים ||| רוב האופים מעדיפים את תנור האפייה אבל מיקרוגל הוא טכניקה לא פחות טובה, ואולי אף יותר טובה ||| במתכונים רבים אפילו לא צריך להשתמש בקערת ערבוב ואפשר לערבב ישר בתוך כלי האפייה ולחסוך בשטיפת הכלים וליכלוך ||| עוגה קלה להכנה, שאפשר להכין אותה עם הילדים ||| עוגת שוקולד שיוצאת מאוד רכה, נימוחה ועסיסית ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

עוגת שוקולד עם ציפוי גנאש מריר (צילום דני בר)

מצרכים (תבנית אינגליש קייק מנייר או סיליקון, שמתאימה לאפיה במיקרוגל)

לציפוי שוקולד

שלבי הכנה

  1. בקערה גדולה מערבבים את הביצים וסוכר
  2. הוסיפו שמן ומים חמים וערבבו לקבלת בלילה אחידה
  3. בקערה יבשה נוספת, ערבבו את כל המצרכים היבשים לקבלת תערובת אחידה
  4. הוסיפו את תערובת היבשים לבלילת הביצים וערבבו מעט עד שהכול מתאחד אבל לא יותר מידי
  5. שמנו את תבנית הנייר במעט שמן
  6. הכניסו למיקרוגל והפעילו על עוצמה מרבית למשך 5-6 דקות. בדקו שהעוגה מוכנה בעזרת קיסם שננעץ במרכז ויוצא נקי
  7. הכנת הציפוי: הכניסו לקערת זכוכית את השמנת ושוקולד וחממו במיקרו 30 שניות
  8. הוציאו וערבו היטב, עד שהשוקולד נמס לגמרי. הערה: אם השוקולד לא נמס, הכניסו למיקרוגל ל-30 שניות נוספות וערבבו שוב
  9. שפכו את בלילת השוקולד על העוגה
  10. להגיש לצד כדור גלידת וניל

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *