חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: סופלה שוקולד במיקרוגל

קינוח קל ומהיר שמתאים במיוחד כשמתחשק משהו מתוק ומפנק בלי הרבה התעסקות ||| זו גרסה פשוטה יותר של הסופלה האפוי בתנור, אך עדיין מציעה טעם נהדר וטקסטורה עשירה ||| אפשר להכין אותם בתוך כמה דקות בלבד ||| עם מרקם מענג שמבחוץ הוא יציב מעט, ובפנים נוזלי ורך, בדיוק כמו סופלה קלאסי ||| מגישים את הסופלה כמעט מיד ואפשר להוסיף קצפת, גלידה או אבקת סוכר מעל ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

וולקנו סופלה Soufflé Vulcano (צילום דני בר)

מצרכים (4 כוסיות)

שלבי הכנה

  1. הכינו מראש 4 כוסיות מתאימות למיקרוגל ושמנו אותן במעט שמן, או חמאה – כדי למנוע ככל האפשר את הידבקות העוגה לדפנות הכוסיות
  2. בקערה ערבבו את המצרכים היבשים לקבלת תערובת אחידה
  3. הוסיפו לקערה את הביצה, חלב ושמן וערבבו היטב לקבלת תערובת אחידה
  4. שפכו את התערובת לכוסיות
  5. שימו במרכז כל כוסית, קוביית שוקולד ודחפו אותן למרכז התערובת בספל עם כפית
  6. הכניסו הכוסיות עם השוקולד למיקרוגל על עוצמה מקסימלית למשך 3 דקות. הערה: אל תבשלו יותר מדי כי זמן בישול ארוך מדי יהפוך את הסופלה לעוגה רגילה.
  7. הוציאו הכוסיות ותנו להן להתקרר 3 דקות לפחות, שהעוגה תתייצב
  8. תגישו לצד כדור גלידה וניל

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *