קינוח קל ומהיר שמתאים במיוחד כשמתחשק משהו מתוק ומפנק בלי הרבה התעסקות ||| זו גרסה פשוטה יותר של הסופלה האפוי בתנור, אך עדיין מציעה טעם נהדר וטקסטורה עשירה ||| אפשר להכין אותם בתוך כמה דקות בלבד ||| עם מרקם מענג שמבחוץ הוא יציב מעט, ובפנים נוזלי ורך, בדיוק כמו סופלה קלאסי ||| מגישים את הסופלה כמעט מיד ואפשר להוסיף קצפת, גלידה או אבקת סוכר מעל ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…
מצרכים (4 כוסיות)
שלבי הכנה
- הכינו מראש 4 כוסיות מתאימות למיקרוגל ושמנו אותן במעט שמן, או חמאה – כדי למנוע ככל האפשר את הידבקות העוגה לדפנות הכוסיות
- בקערה ערבבו את המצרכים היבשים לקבלת תערובת אחידה
- הוסיפו לקערה את הביצה, חלב ושמן וערבבו היטב לקבלת תערובת אחידה
- שפכו את התערובת לכוסיות
- שימו במרכז כל כוסית, קוביית שוקולד ודחפו אותן למרכז התערובת בספל עם כפית
- הכניסו הכוסיות עם השוקולד למיקרוגל על עוצמה מקסימלית למשך 3 דקות. הערה: אל תבשלו יותר מדי כי זמן בישול ארוך מדי יהפוך את הסופלה לעוגה רגילה.
- הוציאו הכוסיות ותנו להן להתקרר 3 דקות לפחות, שהעוגה תתייצב
- תגישו לצד כדור גלידה וניל
אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite
רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…