ט"ו בשבט הגיע עם פריחת האילנות ושיאה עונת ההדרים והאבוקדו ||| חקלאי גרנות מציעה מתכון לסלט מזין וטעים עם מיטב פירות ארצנו ||| סלט הדרים, סלק ואבוקדו, עשיר בטעמים, צבעים וגם ויטמינים ||| סלט קל להכנה ומתאים להגשה בארוחת החג ובכלל ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…
מצרכים (3-4 מנות)
- 2 אבוקדו האס חקלאי גרנות
- 2 סלק
- 1 תפוז
- 1 קלמנטינה
- 1/3 פומלית
- חופן פקאן סיני
- 1/2 בצל קטן פרוס דק
- מיץ מחצי תפוז
- 3 כפות שמן זית
- קורט מלח
- קורט פִּלְפֵּל שחור
אופן הכנה
- מקלפים את האבוקדו, וחותכים לקוביות
- בקערה שמים את קוביות האבוקדו ומתבלים בחצי ממיץ התפוזים, מעט מלח, פלפל וכף שמן זית
- מבשלים את הסלק ומסירים את הקליפה
- חותכים לקוביות ושמים בקערה שניה
- מתבלים את הסלק יחד עם הפקאן הסיני במיץ התפוזים הנותר, מעט מלח, פלפל ושמן זית
- חותכים את התפוז, קלמנטינה ופומלית לקוביות, ללא גרעינים ושמים בקערת הגשה
- מתבלים את פירות ההדר במעט מלח, פלפל וכף שמן זית
- מסדרים בקערת ההגשה שכבת הדרים (שכבר בקערה), מעלייה שכבת אבוקדו ולסיום שכבת סלק ומפזרים טבעות בצל מעל
אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite
רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…