חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: צ’ורוס קינמון Churros

סיפרנו בעבר על מתכון צ'ורוס אגסים שהוא הגרסה האמריקאית לצ'ורוס ||| הצענו בעבר גם מתכון לבבות צ'ורוס שזכו להרבה הצלחה ולבבות שבורים ||| הפעם מתכון לצ'ורוס פשוטים וטעימים שיהיו תחליף לסופגניות עתירות השמן ושומן ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

צ'ורוס (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' וסעיף 50א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים

לבצק

  • 1 כוס מים
  • קורט מלח
  • 001 גרם חמאה חתוכה לקוביות (או מרגרינה אם רוצים פרווה)
  • 150 גרם קמח
  • 3 ביצים XL

לטיגון

  • שמן

לפיזור

אופן הכנה

  1. בסיר בינוני מרתיחים את המים, חמאה ומלח ומסירים מיד מהכיריים
  2. מוסיפים את הקמח בבת אחת ומערבבים במהירות עד שהתערובת נפרדת מדפנות הסיר
  3. מקררים מעט
  4. בקערית טורפים את הביצים
  5. מוסיפים אותן לאט ובזהירות לבצק החם
  6. מקררים ומעבירים לשק זילוף עם פתח של 1.5 ס”מ
  7. מחממים את השמן בסיר רחב
  8. מזלפים את הבצק לנחשים באורך 10 ס”מ ישירות לתוך השמן החם
  9. מטגנים עד הזהבה ופריכוּת ומעבירים למסננת עם נייר סופג
  10. מגלגלים את הצ’ורוס בצלחת עם סוכר וקינמון או טובלים בדבש, ריבת חלב או גנאש שוקולד – מה שאוהבים

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Buen provecho

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *