סיפרנו בעבר על מתכון צ'ורוס אגסים שהוא הגרסה האמריקאית לצ'ורוס ||| הצענו בעבר גם מתכון לבבות צ'ורוס שזכו להרבה הצלחה ולבבות שבורים ||| הפעם מתכון לצ'ורוס פשוטים וטעימים שיהיו תחליף לסופגניות עתירות השמן ושומן ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…
מצרכים
לבצק
לטיגון
- שמן
לפיזור
אופן הכנה
- בסיר בינוני מרתיחים את המים, חמאה ומלח ומסירים מיד מהכיריים
- מוסיפים את הקמח בבת אחת ומערבבים במהירות עד שהתערובת נפרדת מדפנות הסיר
- מקררים מעט
- בקערית טורפים את הביצים
- מוסיפים אותן לאט ובזהירות לבצק החם
- מקררים ומעבירים לשק זילוף עם פתח של 1.5 ס”מ
- מחממים את השמן בסיר רחב
- מזלפים את הבצק לנחשים באורך 10 ס”מ ישירות לתוך השמן החם
- מטגנים עד הזהבה ופריכוּת ומעבירים למסננת עם נייר סופג
- מגלגלים את הצ’ורוס בצלחת עם סוכר וקינמון או טובלים בדבש, ריבת חלב או גנאש שוקולד – מה שאוהבים
אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Buen provecho