חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: עראיס דגים עם טחינה-עמבה

טחינה טורקיז מציע מתכון חגיגי למנה מנצחת עשירה בטעמים ||| עראייס דגים עם טחינה-עמבה שתרים לכם את המנה ||| תערובת דגים מענגת, אפויה בתנור בתוך פיתות טריות, ומעל רוטב טחינה עמבה ההופך כל ביס לחוויה מענגת ||| מתכון קל להכנה ומתאים לאירוח והגשה בחג ובכלל ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

עראייס דגים עם טחינה-עמבה (צילום הדס ניצן)

מצרכים (8 מנות)

לטחינה-עמבה

להגשה

שלבי הכנה

  1. הכנת תערובת העראייס: בקערה מערבבים את הדג הטחון עם הבצל, שום, פטרוזיליה, סומק, מלח ופלפל לפי הטעם וגרידת הלימון
  2. מחממים תנור ל- 200 מעלות
  3. ממלאים את חצאי הפיתות בתערובת הדגים ומושחים אותן בשמן זית
  4. מכניסים את חצאי הפיתות הממולאות לתנור החם עד שהפיתות מזהיבות בצד אחד
  5. הופכים את חצאי הפיתות ואופים 2-3 דקות נוספות עד הזהבה גם בצד השני
  6. הכנת הטחינה-עמבה: בקערית מערבבים את הטחינה הגולמית, מים ומלח ומערבבים היטב
  7. מוסיפים את העמבה ומערבבים לאיחוד
  8. מזליפים את הטחינה-עמבה מעל הפיתות
  9. מגישים חם לצד עגבניות מרוסקות ותוספת טחינה-עמבה בקערית נפרדת

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *