חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: מרק דלעת ותפוחי-עץ

מרק מנחם ומחמם מהמטבח ההודי ||| תערובת נעימה של טעמים מתוקים ומלוחים שעשירה עוד יותר עם גהי הודי המוזן בעשב ותבלינים ||| דלורית קרמית משתלבת יפה עם המתיקות הטבעית של תפוחי עץ, בעוד שהגי מוסיף חלקות חמאתית ||| מרק מאוזן לחלוטין שהוא גם מזין וגם מנחם ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

מרק צ'יפוטלה דלעת (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' וסעיף 50א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים (4 מנות)

שלבי הכנה

  1. בסיר מרק גדול ממיסים את הגהי על להבה בינונית
  2. מוסיפים את הירקות, חצי מתפוחי העץ והשום מכסים את הסיר ומבשלים 10 דקות על להבה בינונית-נמוכה
  3. מוסיפים את ציר הירקות כך שכמעט יכסה את הירקות בסיר
  4. מבשלים במשך 20 דקות או עד שהירקות רכים
  5. עם מְעַרְבֵּל (מיקסר) או בְּלֶנְדֶּר יד טוחנים את תכולת הסיר עד לקבלת מרקם חלק
  6. מחזירים לסיר המרק, מוסיפים את קוביות תפוחי העץ הנותרים ומבשלים עוד 5-7 דקות עד שהתפוחים רכים מעט
  7. טועמים ומתקנים תיבול עם מלח

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון  अपने भोजन का आनंद लें

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *