חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: עוגיות מרנג אגוזי לוז

קינוח חגיגי עדין ומתוק המבוסס על קצף ביצים ומשולב עם אגוזי לוז ||| העוגיות קלילות, פריכות מבחוץ ונימוחות מבפנים ואידיאליות כתוספת לקפה או כקינוח קליל למי שאוהב טעמים מתוקים-אגוזיים ||| קליית אגוזי הלוז לפני הטחינה משפרת את טעמם ||| מומלץ לאחסן את העוגיות בקופסה אטומה כדי לשמור על הפריכות ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

עוגיות מרנג אגוזי לוז (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים (40 עוגיות)

למרנג אגוזים

לקישוט

שלבי הכנה

  1. הכנת הבצק: בקערת מְעַרְבֵּל (מיקסר) עם וו לישה מערבבים את כל מצרכי הבצק לקבלת בצק חלק
  2. מפזרים על הבצק קמח ומניחים את הבצק שטוח על תבנית אפייה
  3. עוטפים את התבנית בנייר כסף ומכניסים למקרר לשעה לפחות עד שהבצק שוב יציב
  4. בעזרת מערוך, מרדדים את הבצק לעובי של 5-6 מ"מ
  5. בעזרת חותכן עוגיות עגול קורצים 40 עיגולים קטנים בקוטר 3 ס"מ
  6. מחממים תנור ל- 160 מעלות ומשמנים את תבנית האפייה
  7. מניחים את עיגולי הבצק על תבנית האפייה
  8. מברישים את עיגולי הבצק בביצה
  9. אופים את הביסקוויטים העגולים במשך 10 דקות, ואח"כ משאירים אותם להתקרר
  10. הכנת מרנג האגוזים: בקערת מיקסר מקציפים את חלבוני הביצים, המלח והסוכר לקבלת קצף נוקשה
  11. מקפלים פנימה את אבקת הסוכר ואגוזי הלוז הטחונים לקבלת מרקם אחיד
  12. יוצקים את התערובת לשק זילוף
  13. מזליפים את מרנג אגוזי הלוז על הביסקוויטים הצוננים
  14. מקשטים כל עוגייה באגוז לוז
  15. מחממים התנור ל- 180 מעלות
  16. אופים את הביסקוויטים 15 דקות עד שהם פריכים

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Guten Appetit 

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *