חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: דג ברוטב רימונים

ראש השנה מאופיין במאכלים סמליים כמו דגים ורימונים, שכל אחד מהם מביא עמו יתרונות תזונתיים לצד משמעות רוחנית ||| דגים הם סמל לשפע ותזונה בריאה ||| חלי ממן, רשת תמיכה לאורח חיים בריא, מספרת על יתרונות אכילת דגים: דגי ים כגון סלמון ובקלה, עשירים באומגה 3, מינרלים חיוניים ושומנים בלתי רוויים שמסייעים לשיפור בריאות הלב והמוח ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

דג ברוטב רימונים באדיבות חלי ממן (צילום יחסי ציבור ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים (4 מנות)

למרינדה

שלבי הכנה

  1. מחממים תנור ל־180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה
  2. בקערה מערבבים את הרכז רימונים, שמן זית ומיץ לימון לקבלת בלילה אחידה
  3. מניחים את פרוסות הדגים בתבנית המרופדת, כשעור הדג כלפי מטה
  4. שופכים על נתחי הדגים שבתבנית את המרינדה
  5. מפזרים מעל הדגים את פרוסות השום, טימין וכוסברה/פטרוזיליה
  6. אופים במשך 15 דקות. טיפ: מומלץ להרטיב את פרוסות הדג עם המרינדה בתבנית פעם או פעמיים במהלך האפייה. יש להימנע מאפיית יתר, שעלולה לייבש את הדג

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *