חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: קינוח דובשניות וקרם גבינה

שילוב נפלא של טעמים שמחבר בין המתיקות והתבלינים העשירים של דובשניות לבין הקרמיות והמרקם העדין של קרם גבינה ||| דובשניות הן עוגיות מסורתיות שעשויות בדרך כלל מדבש, קמח ותבלינים כמו קינמון, ציפורן וזַנְגְּבִיל (ג'ינג'ר), שמעניקים להן טעם עשיר ומחמם ||| המרקם שלהן רך ולעיתים מעט דביק, מה שמוסיף להן את הקסם המיוחד, והן מקבלות לעיתים ציפוי סוכר שנותן להן ברק ומתיקות נוספת ||| קרם גבינה מביא את האיזון והקונטרסט במנה ||| השילוב בין השניים יוצר קינוח שהוא לא רק טעים אלא גם בעל מרקמים מנוגדים – רכות הדובשניות לצד הקרמיות של הקרם ||| קינוח חורפי ומנחם, שמתאים לארוחות חג או בכלל לפינוק של סוף הארוחה ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

קינוח דובשניות וקרם גבינה באדיבות חלי ממן (צילום יחסי ציבור ושימוש לפי סעיף 27א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים (4 מנות)

  • 4 כוסות קינוח אישיות

לשכבות הפירורים

לקרם גבינה

שדרוג

  • ¼ כפית תמצית וניל

לקישוט

  • רכז רימונים

שלבי הכנה

  1. במְעַרְבֵּל (מיקסר) מרסקים (או ביד) את הדובשניות לפירורים קטנים אך לא קמח
  2. מוסיפים לפירורי הדובשניות את הקינמון ומערבבים ביד לאיחוד
  3. הכנת קרם הגבינה: בקערה מערבבים את הפודינג עם החלב ומניחים בצד 10 דקות, עד שהתערובת נעשית סמיכה
  4. מוסיפים לקערת הפודינג את הגבינה ומערבבים היטב. שדרוג: מוסיפים את התמצית וניל
  5. הרכבת הקינוח בכוסות: מכניסים כף שכבת פירורי דובשניות לכל כוס
  6. מעל מפזרים כף גדושה של קרם גבינה
  7. מעליה מפזרים עוד כף של פירורי דובשניות
  8. מסיימים עם עוד כף גדושה של קרם גבינה
  9. מאחסנים במקרר לפחות שעתיים עד להגשה
  10. לפני ההגשה מזלפים על כל כוס כפית רכז רימונים

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *