חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: קסטות חלווה שוקולד

אחוה מציעה לרגל יום השוקולד הבינלאומי, מתכון למעדן קיץ מתוק ומרענן ||| קסטות חלווה שוקולד שהיא עונג מתוק של מקפא גלידה קרה, בטעמים של טחינה, שוקולד וחלווה, המוגשים בתוך עוגיות פתי-בר: קסטה כמו שכולם אוהבים ||| מתכון פשוט וקל להכנה, ניתן להכינו בגרסה חלבית או פרווה, נהדר לימי הקיץ החמים, לאירוח ולקינוח לכל המשפחה ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

קסטות חלווה ושוקולד של אחוה (צילום הדס ניצן)

מצרכים (20 יחידות)

  • 250 גרם פתי-בר
  • 500 מ"ל שמנת מתוקה או שמנת צמחית (לקסטה פרווה)
  • 300 גרם ממרח טחינה עם שוקולד של אחוה
  • 300 גרם ממרח חלווה של אחוה

לקישוט

שלבי הכנה

  1. מרפדים תבנית 25X38 בנייר אפייה או ניילון נצמד (כך יהיה קל להוציא את המקפא)
  2. בקערת מיקסר מקציפים 250 מ"ל שמנת מתוקה עם ממרח החלוה לאחידות
  3. שופכים את העיסה לתבנית ומיישרים
  4. מכניסים התבנית למקפיא למשך שעה
  5. מקציפים את שאר השמנת מתוקה עם ממרח טחינה עם שוקולד לאחידות
  6. שופכים את העיסה מעל ממרח החלוה הקפוא
  7. מכניסים את התבנית שוב למקפיא לכ-3 שעות
  8. מוציאים את המקפא מהתבנית וחותכים לריבועים בגודל בסקוויט פתי-בר
  9. מכינים סנדוויץ' עם בסקוויט פתי-בר, עליו קוביית גלידה ועל זה שוב פתי-בר
  10.  מקשטים בממרח חלוה או ממרח טחינה עם שוקולד ומפזרים אגוזים ופיסטוקים קצוצים

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *