חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: רוגלך בשקית

פנינה קדם אוהבת לפנק את בני ביתה במאפים מעשה ידיה ||| הפעם פנינה מציעה מתכון להכנת רוגלך בטכניקה לא שגרתית – ערבול בשקית ||| רוגלך פשוטים וקלים להכנה שהבעיה שלהן היא שבטח לא יישארו לכם הרבה זמן בכלי האחסון לאירוח הבא ||| תכינו וכל בני ביתכם והאורחים ישאלו על המתכון ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך

רוגלך (צילום פנינה קדם)

מצרכים

למילוי

אופן הכנה

  1. מכניסים את המצרכים לשקית ולשים עד קבלת בצק אחיד ונוח לעבודה
  2. מניחים השקית להתפחה עד הכפלת הנפח
  3. לחלק את הבצק ל-3 חלקים
  4. מרדדים כל חלק
  5. חותכים לרצועות או משולשים
  6. מורחים כל רצועה או משולש בצק בשוקולד
  7. מגלגלים לקבלת צורת רוגלך
  8. מסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפייה
  9. מחממים תנור ל- 180 מעלות
  10. אופים 30 דקות עד השחמה

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *