פנינה קדם אוהבת לפנק את בני ביתה במאפים מעשה ידיה ||| הפעם פנינה מציעה מתכון להכנת רוגלך בטכניקה לא שגרתית – ערבול בשקית ||| רוגלך פשוטים וקלים להכנה שהבעיה שלהן היא שבטח לא יישארו לכם הרבה זמן בכלי האחסון לאירוח הבא ||| תכינו וכל בני ביתכם והאורחים ישאלו על המתכון ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…
מצרכים
- 1 ביצה XL
- 75 גרם חמאה נמסה
- 1/3 כוס חלב בטמפרטורת החדר
- תמצית וניל
- קורט מלח
- 1 כף שמרים יבשים
- 1.33 כוס קמח
למילוי
- שוקולד למריחה מהסוג שאוהבים
אופן הכנה
- מכניסים את המצרכים לשקית ולשים עד קבלת בצק אחיד ונוח לעבודה
- מניחים השקית להתפחה עד הכפלת הנפח
- לחלק את הבצק ל-3 חלקים
- מרדדים כל חלק
- חותכים לרצועות או משולשים
- מורחים כל רצועה או משולש בצק בשוקולד
- מגלגלים לקבלת צורת רוגלך
- מסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפייה
- מחממים תנור ל- 180 מעלות
- אופים 30 דקות עד השחמה
אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite