חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: חלה מצטיינת בטעמה

פנינה קדם אוהבת לפנק את בני ביתה במאפים מעשה ידיה ||| הפעם פנינה מגוונת את הסופ"ש בחלה בטעם שימתיק לכם את השבת ||| חלה עם טעמים לא רגילים אבל ישתלבו היטב בשולחן השבת ||| תכינו וכל בני ביתכם והאורחים ישאלו על המתכון ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך

חלה מפנקת (צילום פנינה קדם)

מצרכים

לציפוי

אופן הכנה

  1. בקערת מיקסר מערבבים את הקמח, סוכר, שמרים, שמן, חומץ, אבקת אפייה ומים עד שמתקבל בצק
  2. מוסיפים את הביצה ומלח וממשיכים ללוש 10 דקות לפחות
  3. מכסים הקערה עם ניילון נצמד ומניחים לתפוח עד הכפלת הנפח
  4. מנקבים הבצק באצבע להוצאת האוויר ומכסים שוב להתפחה נוספת
  5. מחלקים הבצק 4-6 חלקים שווים
  6. מחלקים כל נתח בצק לפי סוג הקליעה שאוהבים 3-4 חלקים שמהם עושים צינורות בצק
  7. קולעים את גלילי הבצק לחלה קלועה ומניחים על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה
  8. מברישים חלבון ביצה ומפזרים שומשום
  9. מחממים תנור ל- 180 מעלות
  10. אופים 25-30 דקות עד הזהבה

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

עלו החודש

נושאים פופולריים

4 Responses

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *