חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: טופו בחמאת בוטנים וסויה

מתכון פשוט שיפתיע כמה טעים ופשוט זה יכול להיות ||| מתכון מתאים לכולם בין אם אתם טבעונים או צמחונים ואפילו קרניבורים שמחפשים דרך חדשה ומרעננת לגוון את התפריט ||| מנה שתכבוש אתכם מהביס הראשון שמוכנה תוך דקות ספורות ||| פתרון מושלם לארוחת ערב מהירה אחרי יום עמוס ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

טופו בחמאת בוטנים וסויה (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים

שלבי הכנה

  1. בקערה מערבבים את רוטב הסויה, חמאת בוטנים, סילאן ושום לקבלת בלילה אחידה
  2. חותכים את נתח הטופו לקוביות קטנות של 1 ס"מ
  3. מכניסים את קוביות הטופו לקערה עם הרוטב ומערבבים היטב כך שכל הקוביות יהיו מצופות ברוטב
  4. מחממים מחבת עם מעט שמן זית ומטגנים את הכול 4-5 דקות
  5. אפשרות נוספת היא לחמם תנור ל- 180 מעלות ולאפות בתבנית כ-15 דקות (מומלץ לערבב באמצע)

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *