חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: תבשיל דג, אספרגוס וזעפרן

אספרגוס אביבי הוא שדרוג למנת דג מתובלת היטב ||| כתבנו בעבר על אספרגוס ועל פסטיבל האספרגוס כאן ||| שילוב של אספרגוס עם דגים הוא עדינות נהדרת ובריאה של שלל מרכיבי המנה ||| מנה קלה להכנה אבל עם שלל מצרכים שהשילוב שלהם עושה אותה נהדרת ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

דג עם אספרגוס וזעפרן (דימוי DALL·E ע"י דני בר)

מצרכים

אופן הכנה

  1. חותכים כל פילה דג ל-3 חתיכות
  2. מקלפים את הבצלצלים, אבל משאירים אותם שלמים
  3. חוצים את הלימונים ופורסים אותם דק
  4. מטגנים את השום בשמן זית
  5. מוסיפים את התבלינים וממשיכים לטגן
  6. מוסיפים את היין ומביאים לרתיחה
  7. לאחר הרתיחה מנמיכים את הלהבה ומבשלים 5 דקות נוספות
  8. מוסיפים את הדגים עם צד העור כלפי מעלה
  9. מפזרים את הבצלצלים בין הדגים
  10. מפזרים מעל הדגים את הפלפל חריף, פרוסות לימון ומעט מלח גס
  11. מוסיפים 1/4 כוס מים
  12. חותכים את האספרגוס לשניים ומפזרים מעל נתחי הדגים
  13. מבשלים 20 דקות עד ריכוך
  14. מגישים עפ"י התמונה

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Guten Appetit 

עלו החודש

חמש תרופות סבתא לחורף

החורף מביא לעיתים קרובות הצטננויות, שפעת ותחושת קור כללית, ותרופות סבתא הן פתרון נפלא לחימום הגוף ולחיזוק המערכת החיסונית באופן

לקריאה...

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *