חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: בנות ארנהיים Arnhemse Meisjes

עוגיות שמגיעות מהעיר ההולנדית ארנהיים Arnhem ומכאן גם שמן |||אלה עוגיות סגלגלות, אפויות מבצק שמרים עם סוכר מפוזר בנדיבות ||| הביסקוויטים נאפו לראשונה בשנת 1829 על ידי האופה הדורן Hagdorn במאפייה שלו בארנהיים ||| כיום העוגיות נמכרות בקופסאות אופייניות ונמכרים כמזכרת למבקרים בהולנד בכלל וארנהיים בפרט ||| בשנת 2006 נערך קמפיין קידום התיירות לארנהיים בסיסמא: בנות ארנהיים..? תוצרת ארנהיים ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

בנות ארנהיים (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' וסעיף 50א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים (8 עוגיות)

להברשה

אופן הכנה

  1. הפשירו את בצק העלים
  2. פזרו מעט קמח על משטח העבודה
  3. ערמו את דפי בצק העלים אחד על השני
  4. רדדו אותם בעזרת מערוך לעובי של 2 מ"מ. אתם רוצים שחמש דפי הבצק עלים יהיו בסופו של דבר דקים כמו דף אחד
  5. בעזרת קורצן אובלי / סגלגל (אפשר כל צורה אבל בארנהיים זה אובלי) לוחצים לתוך הבצק לקבלת העוגיות. טיפ: נסו לעשות זאת צפוף וחסכוני ככל האפשר כדי לקבל כמה עוגיות שאפשר
  6. מערבבים בקערה קטנה את הסוכר וניל עם קינמון, הל וגרידת הליים
  7. על משטח נקי מפזרים מעט מתערובת הסוכר
  8. בקערית קטנה טורפים את הביצה
  9. מברישים את עוגיות בצק העלים מעט ביצה טרופה
  10. טובלים את העוגיות בתערובת הסוכר ומגלגלים אותם ברכות כדי ללחוץ את הסוכר פנימה
  11. מסדרים את העוגיות המצופות סוכר בתבנית מרופדת בנייר אפייה
  12. נותנים לעוגיות לנוח 20-25 דקות. הערה: זה יהפוך את העוגיות לעוד יותר פריכות
  13. מחממים תנור ל- 180 מעלות
  14. אופים את העוגיות כ- 25 דקות עד קבלת גוון זהוב ומוודאים שהסוכר מקורמל יפה
  15. מצננים על רשת ומאחסנים בכלי אטום

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Eet Smakelijk!

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *