חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: חיתוכי בראוניז חלווה Halva Brownies

שוקולד וחלבה הוא שילוב טעמים מושלם ואיכותי ||| אין יותר טוב מבראוניז תוצרת בית עם טחינה והרבה חלבה מפוררת מעל ||| מתכון שאפשר לשדרג לכל גרסה כיד הדימיון והטעם ||| אפשר לפזר את חתיכות החלבה על הבראוניז, אפשר לערבב את החלבה לתוך בלילת הבראוניז עצמה, או לפצל את הבלילה לשניים, ולעשות שכבה של בראוניז במילוי טחינה-גבינת שמנת ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

חיתוכיות שוקולד עשירות עם שטרויזל (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' וסעיף 50א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים (8 מנות)

לשכבת הבראוניז

לשכבת החלבה

לציפוי

שלבי הכנה

  1. מחממים תנור ל- 180 מעלות ומשמנים תבנית אפייה 20X20
  2. הכנת שכבת הבראוניז: בקערה בינונית מערבבים את הקמח, קקאו, קינמון, מלח ואבקת אפייה
  3. בקערת מיקסר מערבבים את הסוכר וחמאה עד לקבלת קרם חלק
  4. מוסיפים את הביצים אחת בכל פעם, ומקציפים היטב
  5. מוסיפים את התמצית וניל ומערבבים לאיחוד
  6. מקפלים את קציפת הביצים לקערת החומרים היבשים
  7. מקפלים פנימה את השוקולד צ'יפס ומערבבים לאחידות
  8. מורחים ¾ מבצק הבראוניז בתבנית האפייה המשומנת
  9. הכנת שכבת גבינה-טחינה: בקערת מיקסר מקציפים יחד חמאה, סוכר וקמח
  10. מוסיפים את גבינת השמנת ומערבבים לקבלת תערובת אחידה
  11. מוסיפים את הביצה ומערבבים עד לקבלת קרם בהיר
  12. מוסיפים את הטחינה ומערבבים דקה אחת או עד שהטחינה מתערבבת לגמרי בתערובת גבינת השמנת
  13. מזלפים באקראי את תערובת הטחינה-שמנת מעל בצק הבראוניז שבתבנית
  14. מטפטפים מעל את יתרת בצק הבראוניז שנותרה
  15. מפזרים מעל את חתיכות החלבה
  16. מערבבים את הציפוי יחד לבלילה בעזרת סכין כהה
  17. אופים במשך 40-45 דקות
  18. מניחים להתקרר לטמפרטורת החדר
  19. חותכים לקבלת ריבועי בראוניז

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *