חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: לחם בירה

לחם בירה כשמו כן הוא – מכיל בירה בתערובת הבצק, במקום מים ||| לחם בירה יכול להיות לחם פשוט מהיר כמו המתכון שלנו או לחם שמרים בטעם בירה ||| אל דאגה, רוב האלכוהול מתאדה בתהליך האפייה ||| כיכר לחם בירה צפופה וכבדה יותר מלחם שמרים תפוח ואוורירי יותר ||| אפייה המשך זמן רב יותר תגרום ללחם לאבד לחות ונקבל קרום לחם עבה וקשה יותר ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

לחם בירה (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' וסעיף 50א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים

שדרוג

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל- 180 מעלות
  2. בקערת מְעַרְבֵּל (מיקסר) מערבבים את הקמח, מלח וסוכר לקבלת תערובת אחידה
  3. מוזגים לאט את הבירה לקערה תוך כדי ערבול עד לקבלת בצק אחיד
  4. מוסיפים לבצק את התוספת שבחרנו (מומלץ להשאיר מעט לקישוט)
  5. מורחים תבנית אפיה בחמאה או שמן זית
  6. יוצקים את הבצק לתבנית
  7. מקשטים למעלה בשארית התוספת שבחרנו
  8. אופים 45 דקות עד הזהבה או גוון כהה יותר, מה שאוהבים

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *