חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: תבשיל טופו בבירה

יש אין סוף מאכלים שאפשר להכין מטופו ||| העיקר שהטופו הוא רכיב מרכזי, כי טעמו משתנה מאוד בין מנה למנה ||| סוד הטופו בכך שקל להכינו וגם זו מנה זריזה כי הטופו סופג טעמים שונים בקלות ובמהירות ||| הפעם, מנה עם טוויסט לאוהבי הבירה או טעמים מרעננים ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

תבשיל טופו וירקות (דימוי DALL·E ע"י דני בר)

מצרכים

לטיגון

אופן הכנה

  1. בקערה שמים את התבלינים עם מעט שמן זית
  2. חותכים את הטופו לחתיכות קטנות
  3. מוסיפים את הטופו החתוך ומערבבים עד שכל הטופו מצופה היטב במשרה
  4. בסיר גדול מחממים את שמן הזית
  5. מוסיפים את הטופו ומשחימים מכל הכיוונים במשך 1-2 דקות
  6. מוסיפים את הירקות והרוזמרין ומערבבים
  7. מוסיפים את הבירה, מכסים ומביאים לרתיחה
  8. מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ- 10-20 דקות עד שהנוזלים מצטמקים או עד שמוכן

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *