חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: עוגת קוקוס, שקדים ותות שדה

סולתם ורינת צדוק מציעים מתכון מתוק לפסח ||| קינוח כשר לפסח לארוחת החג ובכלל ||| מתכון של עוגה שתתאים גם לצליאקים ונמנעים מגלוטן בכל ימות השנה בנוסף לפסח ||| עוגה עשירה בטעם שתכבד את המארחים והאורחים ירצו עוד מנה ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

עוגת קוקוס, שקדים ותותים (צילום גל בן זאב)

מצרכים

לסירופ

לקישוט

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל- 170 מעלות
  2. בקערה מערבבים שקדים טחונים, קוקוס ומלח
  3. בקערה נפרדת טורפים את הביצים, סוכר, וניל
  4. מוסיפים את תערובת השקדים לבלילת הביצים ומערבבים
  5. מוסיפים לתערובת שמן זית וחמאת קקאו מומסת בזרם דק
  6. מקפלים לאט עד שכל השומן נטמע בתערובת
  7. יוצקים את התערובת לסיר משומן
  8. אופים כ-30 דקות עד שהעוגה מוכנה כאשר היא קפיצית למגע
  9. הכנת הסירופ: מבשלים את מצרכי הסירופ כ-5 דקות ואז מניחים בצד להצטננות
  10. 5-10  דקות לאחר תום האפייה, הופכים את העוגה על רשת או מגש
  11. חותכים את התותים לרבעים ומסדרים על העוגה
  12. בעזרת מברשת מורחים את הסירופ על התותים.
  13. בוזקים מעט אבקת סוכר
  14. מקשטים בעלי נענע טריים
  15. מגישים לצד כדור גלידה

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *