חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: וופל גבינות Cheese Waffel

סיפרנו בעבר על הוופל הבלגי או הגופרה המתוקים כל כך ||| הפעם גרסה של וופל לא מתוק ועשיר בטעמים של ירק וגבינות ||| השימוש בטוסטר וופל או מחבת אפייני שמעניק למאפה את הצורה האופיינית של שקעים, רק יטיב עמכם ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

וופל גבינות (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' וסעיף 50א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים

אופן הכנה

  1. בקערת מְעַרְבֵּל (מיקסר) מקציפים את החמאה עד שהיא תפוחה
  2. מוסיפים את הביצים, מלח וטורפים לאיחוד
  3. מערבבים פנימה את הקמח, אבקת אפייה, גבינה, פטרוזיליה ו-100 גרם מהשמנת החמוצה
  4. מתבלים את הבלילה במעט אגוז מוסקט ופלפל ומערבבים לאיחוד
  5. מחממים את הטוסטר וופל או את מחבת הוופל על להבה בינונית ומשמנים אותו
  6. יוצקים את הבלילה על משטח האפייה התחתון ואופים וופלים אחד אחד במשך 2-3 דקות עד להזהבה
  7. מערבבים את יתרת השמנת החמוצה עם עשבי תיבול טריים שאוהבים
  8. מגישים את הוופלים לצד השמנת וסלט ירקות

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

רוצים להגדיל הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות. כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *