סיפרנו בעבר על הוופל הבלגי או הגופרה המתוקים כל כך ||| הפעם גרסה של וופל לא מתוק ועשיר בטעמים של ירק וגבינות ||| השימוש בטוסטר וופל או מחבת אפייני שמעניק למאפה את הצורה האופיינית של שקעים, רק יטיב עמכם ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…
מצרכים
- 75 גרם חמאה רכה
- 2 ביצים L
- מלח
- 100 גרם קמח מלא
- 8 גרם אבקת אפייה
- 40 גרם גבינת פרמז'ן מגורדת
- 2 כפות פֶּטְרוֹזִילְיָה, קצוצה דק
- 200 גרם שמנת חמוצה
- אגוז מוסקט
- פִּלְפֵּל
אופן הכנה
- בקערת מְעַרְבֵּל (מיקסר) מקציפים את החמאה עד שהיא תפוחה
- מוסיפים את הביצים, מלח וטורפים לאיחוד
- מערבבים פנימה את הקמח, אבקת אפייה, גבינה, פטרוזיליה ו-100 גרם מהשמנת החמוצה
- מתבלים את הבלילה במעט אגוז מוסקט ופלפל ומערבבים לאיחוד
- מחממים את הטוסטר וופל או את מחבת הוופל על להבה בינונית ומשמנים אותו
- יוצקים את הבלילה על משטח האפייה התחתון ואופים וופלים אחד אחד במשך 2-3 דקות עד להזהבה
- מערבבים את יתרת השמנת החמוצה עם עשבי תיבול טריים שאוהבים
- מגישים את הוופלים לצד השמנת וסלט ירקות
אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite
רוצים להגדיל הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות. כנסו לקישור שיעזור לכם…