חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: מרק פטריות ביתי Homemade Mushroom Soup

מתכון שקל להכין בימים קרים ובכלל והופך מצרכים רגילים שיש בבית למרק טעים להפליא לכל בני הבית ||| מרק פטריות עשיר בתבלינים מחממים שמגוונים את הטעמים שרגילים להם יום יום בבית ||| בעבר פרסמנו מתכון למרק פטריות טבעוני וגם מתכון מרק פטריות וערמונים ואפילו מתכון מרק פטריות ואורז בר ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

מרק טופו ופטריות (צילום מתוכן גולשים שימוש לפי סעיף 27א')

מצרכים (20 מנות)

להגשה

  • שמנת חמוצה לפי הצורך

אופן הכנה

  1. בסיר גדול מאד (7 ליטר או יותר) מחממים את שמן הזית או ממיסים את החמאה על להבה בינונית
  2. מבשלים ומערבבים את הבצל ופטריות כ- 5 דקות עד שהבצל מתרכך
  3. מערבבים פנימה את הקמח, פלפל ומלח
  4. יוצקים בהדרגה את החלב והמרק לתוך התערובת תוך כדי ערבוב לשילוב
  5. מביאים את הנוזל לרתיחה
  6. מבשלים ברתיחה 5-10 דקות עד להסמכה
  7. מסירים את הסיר מהכיריים
  8. מערבבים פטרוזיליה ואגוז מוסקט לתוך המרק
  9. יוצקים לקערות הגשה
  10.  מוסיפים כף שמנת חמוצה

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *