חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: עוגת גבינה אמריקאית עם תוספת שוקולד לבן

עוגת גבינה או Cheesecake היא עוגה מיתולוגית במטבח האמריקאי ||| עוגת גבינה עם שוקולד לבן היא שדרוג מדהים לעוגה הקלסית ||| מתכון לעוגה שאותו הטעם יכול להיות מוגש בעוגה עגולה או בקוביות ||| שימו לב לשלבי האפייה המדוייקים שהם סוד ההצלחה ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

עוגת גבינה משודרגת (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' וסעיף 50א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים (תבנית 24 עגולה)

לבצק

  • 1 כוס קמח
  • 3 כפות סוכר
  • 120 גרם חמאה קרה, חתוכה לקוביות
  • 2 כפות מי קרח

למלוי גבינה

אופן הכנה

  1. הכנת הבצק: בקערת מעבד מזון מערבבים קמח, סוכר וחמאה עד קבלת מירקם פירורי
  2. מוסיפים את המי קרח ומערבבים עד קבלת בצק אחיד שהתגבש לכדור
  3. משמנים תבנית עגולה עם טבעת קפיצית או תבנית אפייה מרובעת ומרפדים את הקרקעית בבצק, באופן אחיד, כולל הדפנות
  4. מקפיאים את הבצק 20 דקות
  5. מחממים תנור ל- 180 מעלות
  6. אופים את הבצק כ- 10 דקות, רק עד הזהבה
  7. מצננים את הבצק לטמפרטורת חדר
  8. מנמיכים את חום התנור ל- 150 מעלות
  9. הכנת מלוי הגבינה: בסיר קטן מרתיחים את השמנת
  10. מכבים את הלהבה ומוסיפים את השוקולד
  11. מערבבים עד שהשוקולד נמס ומתקבלת בלילת שוקולד שמנת אחידה
  12. מערבלים במיקסר את הגבינה, ביצים וסוכר עד קבלת תערובת אחידה
  13. מוסיפים את בלילת השוקולד לתערובת הגבינה ומערבלים עד קבלת תערובת אחידה
  14. יוצקים את תערובת הגבינה על הבצק האפוי ומיישרים
  15. מכניסים את התבנית לתנור ואופים 20 דקות (חום 150 מעלות)
  16. מנמיכים לחום נמוך של 130 מעלות ואופים 20 דקות
  17. מנמיכים לחום 100 מעלות, ואופים עוד 40 דקות
  18. מוציאים התבנית מהתנור ומצננים על רשת
  19. מגישים צונן או קר
  20. שדרוג: לחתוך לפרוסות ולהגיש עם ריבה אדומה ו/או תות שדה ו/או כדור גלידה

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *