חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: קציצות עדשים שחורות

לכל אירוע של על האש או בשמו המכובס BBQ נהוג לשלב קציצות בשר או המבורגרים על הגריל או בתנור ועל אחת כמה וכמה, ביום העצמאות ||| הפעם מתכון שיתאים לצמחונים, טבעונים, לקבלת קציצות או המבורגרים שהקרניבורים יקנאו בו ||| הסוד הוא שילוב הירקות הטעימים שיעניקו לקציצות טעם עשיר ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

קציצות עדשים טבעוניות וללא גלוטן (צילום אליחנן מלכיור)

מצרכים

שלבי הכנה

  1. בסיר עם מים רותחים, מבשלים את העדשים והגזר עד להתרככות
  2. בקערה מועכים את הגזר והעדשים לקבלת מחית גסה
  3. מוסיפים למחית את הקמח, מים, שמן זית ומלח ומערבבים לאחידות
  4. קוצצים את הבצל והסלרי לחתיכות קטנות (אפשר עם מגרדת) ומוסיפים לעיסת העדשים
  5. מערבבים היטב עד לקבלת עיסה אחידה. טועמים ומתקנים תיבול במלח או פלפל
  6. מחממים תנור ל- 180 מעלות ומרפדים תבנית עם נייר אפייה
  7. יוצרים כדורים בגודל של כדור טניס ומסדרים בתבנית המרופדת עם רווחים
  8. אופים במשך 25 דקות, עד השחמה

מגישים לצד סלט ירקות וטחינה

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *