חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: המבורגר פטריות אפוי

לכל אירוע משפחתי או חברי נהוג לשלב המבורגרים על האש או בתנור ועל אחת כמה וכמה, ביום העצמאות ||| הפעם מתכון שיתאים לצמחונים, טבעונים וגם לנמנעים מגלוטן, לקבלת המבורגר שהקרניבורים יקנאו בו ||| הסוד הוא שילוב התבלינים שמעשירים את הטופו ופטריות שיודעים לספוג הכול ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

המבורגר גוטל'ה – המבורגר מבשר בקר (220 גרם), גבינת בושה עיזים, בצל מקורמל ואיולי שום, מוגשים בלחמניית המבורגר עם תוספת צ'יפס (צילום דני בר)

מצרכים

להמבורגר

לזילוף

שלבי הכנה

  1. טוחנים בבְּלֶנְדֶּר את הפטריות והטופו עד לקבלת עיסה אחידה
  2. מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים היטב עד לקבלת עיסה אחידה, מעט דביקה
  3. מחממים תנור ל- 180 מעלות ומרפדים תבנית עם נייר אפייה
  4. מעצבים מהעיסה קציצות עגולות ושטוחות בעובי של 1 ס"מ ומניחים אותן בתבנית המרופדת עם רווחים
  5. מזלפים את שמן הזית מעל ההמבורגרים
  6. אופים במשך 20 דקות או עד השחמה

מגישים לצד סלט ירקות וטחינה

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *