חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: נשיקות קוקוס Kokosbusserl

פינוק קל ונימוח שפופולרי מאוד באוסטריה ונקרא Kokosbusserl או בשבדיה שם הוא נקרא Kokosbollar  |||במחוזותינו הם עוגיות פסח תודות לכך שאין בהן קמח / גלוטן ואם תגיעו לכפר רקוויר Riquewihr שבאלזס, צרפת, ריח המאפה הזה ילווה אותכם לאורך כל הביקור ||| הגודל הקטן והשילוב המענג של הטעמים שלהם הופכים אותם לבחירה פופולרית למסיבה, חג ואירוע וגם לנמנעים מגלוטן ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

עוגיות קוקוס (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' וסעיף 50א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים

אופן הכנה

  1. בקערת מְעַרְבֵּל (מיקסר) מקציפים את החלבונים לקצף יציב מאוד
  2. מערבבים פנימה בהדרגה את אבקת הסוכר
  3. מוסיפים את שבבי הקוקוס ואת מיץ הלימון
  4. מחממים תנור ל- 180 מעלות
  5. מניחים בעדינות ערימות קטנות של הבצק על תבנית מרופדת בנייר אפייה
  6. אופים במשך כ- 15 דקות עד לקבלת גוון זהוב

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Guten Appetit

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *