פינוק קל ונימוח שפופולרי מאוד באוסטריה ונקרא Kokosbusserl או בשבדיה שם הוא נקרא Kokosbollar |||במחוזותינו הם עוגיות פסח תודות לכך שאין בהן קמח / גלוטן ואם תגיעו לכפר רקוויר Riquewihr שבאלזס, צרפת, ריח המאפה הזה ילווה אותכם לאורך כל הביקור ||| הגודל הקטן והשילוב המענג של הטעמים שלהם הופכים אותם לבחירה פופולרית למסיבה, חג ואירוע וגם לנמנעים מגלוטן ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…
מצרכים
- 3 חלבוני ביצים
- 200 גרם אבקת סוכר
- 200 גרם שבבי קוקוס
- 1 כפית מיץ לימון
אופן הכנה
- בקערת מְעַרְבֵּל (מיקסר) מקציפים את החלבונים לקצף יציב מאוד
- מערבבים פנימה בהדרגה את אבקת הסוכר
- מוסיפים את שבבי הקוקוס ואת מיץ הלימון
- מחממים תנור ל- 180 מעלות
- מניחים בעדינות ערימות קטנות של הבצק על תבנית מרופדת בנייר אפייה
- אופים במשך כ- 15 דקות עד לקבלת גוון זהוב
אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Guten Appetit