חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: עוגיות עירית פרמז'ן Biscotti all'erba cipollina e parmigiano

עוגיות עירית פרמזן מלוחות אלה יכולות להתאים כמעט לכל ארוחה ||| עוגיות שהן מנת חלבון שמתאימה גם לארוחה עיקרית, או להוות תוספת מעולה להגשה בבראנץ' חברתי ||| הכנה מהירה שאפשר להשתמש בתבנית שקעים כמו מאפנס או לקבל עוגיות חופשיות למראה ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

עוגיות עירית פרמז'ן (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים (6 מנות)

להברשה

  • 2 כפות חמאה לא מלוחה, מומסת

שלבי הכנה

  1. מחממים תנור ל- 200 מעלות, ומרפדים תבנית בנייר אפייה
  2. בקערה טורפים יחד את הקמח, פרמז'ן, עירית, אבקת אפייה, מלח, סודה לשתייה ופלפל עד אחידות
  3. מערבבים פנימה שמנת חמוצה עד שהתערובת מקבלת מרקם של גרגירים גסים
  4. מוסיפים חלב ומקפלים עד שהחלב פשוט מתאחד בבצק
  5. גרפו מהבצק מנה של כף עוגיות או כף גלידה על תבנית האפייה המרופדת במרחקים של 2-3 ס"מ אחד מהשני
  6. אופים בתנור במשך 15 דקות
  7. מוציאים את התבנית ומברישים בחמאה מומסת
  8. מחזירים לתנור ואופים 5-7 דקות עד להזהבה

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *