חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: מרק תפוחי אדמה של פעם Old-Fashioned Potato Soup

מתכון ותיק של מרק תפוחי אדמה הוא הכי קרוב למרקים של פעם, אי שם לפני 50 שנים ||| יש גרסאות שלו במסעדות עממיות או מסעדות "פועלים" גם בימינו ||| מתכון קל להכנה וממצרכים שיש בכל בית ||| ניתן להחליף את תפוחי האדמה בכרובית או ברוקולי ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

מרק תפוחי אדמה של פעם (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' וסעיף 50א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים (6 מנות)

אופן הכנה

  1. בסיר על להבה בינונית מחממים את שמן הזית או ממיסים את החמאה
  2. מטגנים ומערבבים את הבצל כ- 5 דקות, עד שהבצל מתרכך והפך לשקוף
  3. בזמן שהבצל מתבשל, מניחים בסיר אחר את קוביות תפוחי אדמה, גזר, מים ואבקת מרק ומביאים לרתיחה
  4. מבשלים כ- 10 דקות עד שהירקות רכים. יש לשים לב לא לבשל יתר על המידה
  5. מתבלים את תפוחי האדמה והגזר בפלפל שחור גרוס לפי הטעם
  6. חוזרים לסיר הבצל ומוסיפים קמח כדי ליצור משחה
  7. מבשלים את הבצל וקמח כ- 2 דקות, תוך ערבוב מתמיד
  8. מוסיפים למשחת הבצל את החלב בהדרגה ומערבבים היטב
  9. מבשלים על להבה נמוכה תוך כדי ערבוב מתמיד עד לרתיחה
  10. מוסיפים את תערובת תפוחי האדמה והגזר ומערבבים
  11. מערבבים פנימה את הפטרוזיליה ותימין ומרתיחים
  12. חממים היטב ומגישים חם

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

רוצים להגדיל הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות. כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *