חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: פסטה ושעועית Pasta e Fagioli

פסטה א-פאזיאולי או פסטה פאזול Pasta Fazool באזורים מסוימים, הוא מאכל איטלקי פופולרי ||| תבשיל מרק סמיך לבבי ומנחם העשוי מפסטה, שעועית עגבניות ותבלינים, להתענג ביום חורף קריר ||| המתכון הספציפי יכול להשתנות בהתאם לאזור באיטליה ולהעדפות אישיות ||| אזורים מסוימים באיטליה נוהגים להוסיף פנצ'טה Pancetta וגם גרסאות צמחוניות וטבעוניות זמינות ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

פסטה ושעועית (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' וסעיף 50א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים (8 מנות)

להגשה

אופן הכנה

  1. מחממים השמן בסיר גדול על להבה בינונית
  2. מערבבים פנימה רסק עגבניות ופילה אנשובי, ומבשלים 2-3 דקות עד שהריח והצבע מעמיקים
  3. יוצקים פנימה את המרק ומביאים לרתיחה
  4. מערבבים פנימה את הטורטליני ושעועית ומבשלים כ- 10 דקות עד שהטורטליני מבושל אך עדיין אל-דנטה
  5. מערבבים פנימה מלח, פלפל שחור, פתיתי פלפל אדום ואורגנו
  6. מוסיפים את התרד ומבשלים ומערבבים 2-3 דקות רק עד שעלי התרד נבולים
  7. מסירים מהכיריים
  8. מעבירים לצלחות הגשה ומעטרים בפתיתי פלפל אדום וגבינת פרמז'ן

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *