חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: שולבטה شولباتا

מנת בולגול דרוזי מסורתי עם עגבניות ||| שולבטה במקור היא מאכל של עניים או אנשים פשוטים, אך יש בה עושר רב של טעם ||| מנה שפשטות המרכיבים ופשטות ההכנה הם גדולתה ||| פגשנו את המנה לראשונה בנצרת והמתכון כאן… ||| כל הפרטים והמתכון העשיר בהמשך…

שולבטה בורגול (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים

אופן הכנה

  1. יוצקים לסיר את שמן הזית ומטגנים את הבצל עד להזהבה
  2. מוסיפים את העגבניות וממשיכים לטגן עד שהעגבניות משחימות
  3. מוסיפים את כל שאר המצרכים (כולל הבורגול)
  4. מביאים את התבשיל לרתיחה
  5. מנמיכים את הלהבה, מכסים את הסיר במכסה ומבשלים במשך 25 דקות

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון بالصحه والعافيه

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

חמש תרופות סבתא לחורף

החורף מביא לעיתים קרובות הצטננויות, שפעת ותחושת קור כללית, ותרופות סבתא הן פתרון נפלא לחימום הגוף ולחיזוק המערכת החיסונית באופן

לקריאה...

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *