חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: מוס טונה ללא ג'לטין

מוס דג או טונה היה מקובל גם במרכז אירופה במאה ה-19 ואילך ||| להכין מוס איכותי היה נדרש גם תוספת ג'לטין ||| כידוע, בעבר וגם היום, ג'לטין מכינים משאריות עור ועצמות ולרוב מפרה נמוכה ||| מחשש לטרפה של הג'לטין, מצאו יהודי פולין בפרט ומזרח אירופה בכלל, מתכון לשאריות דגים או טונה, ללא ג'לטין ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

מוס טונה בעיצוב דג (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' וסעיף 50א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים

אופן הכנה

  1. במעבד מזון לטחון את כל המצרכים לקבלת מחית אחידה
  2. לתקן תיבול וסיים טחינה
  3. לצקת לכלי הגשה (צלחת קישוט של דג או כוסיות הגשה או כל מה שיש)
  4. לאפסן במקרר למשך לפחות לילה
  5. להגיש לצד פרוסות באגט או רקיקים

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *