בעבר כבר פרסמנו מתכונים רבים של מאפינס, כי לכל עונה של פרי אפשר להתאים את המאפינס שלה ||| מאפינס גבינה וריבה או מאפינס גבינה ושוקולד או מאפינס שוקולד לכל ימות השנה ||| מאפינס חמוציות-צימוקים-פקאן ושטרויזל עשיר בטעמי ואנרגיה הוא גרסה אחרת ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…
מצרכים (10 מאפינס)
- 2 חלבוני ביצים L
- 120 גרם סוכר חום
- 100 מ"ל שמן
- 150 גרם תפוח-עץ מגורדים עם הקליפה
- 200 גרם קמח
- 8 גרם אבקת אפייה
- 50 גרם שבבי שקדים
- 1 כפית קִנָּמוֹן
לעיטור
אופן הכנה
- בקערת מיקסר מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב
- יוצקים את השמן ומערבבים היטב שוב
- מוסיפים את תפוחי העץ המגורדים גס ומערבבים פנימה את הקמח, אבקת אפייה, שקדים וקינמון ומערבבים בזהירות עם החלבונים הטרופים
- ממלאים את התערובת בעטרות מאפינס משומנות
- מחממים תנור ל- 160 מעלות (רצוי טורבו)
- אופים במשך כ- 30 דקות עד שקיסם שנינעץ באמצע יצא יבש
- נשאיר את המאפינס להתקרר היטב
- מפזרים אבקת סוכר על המאפינס המוכנים
אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite
רוצים להגדיל הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות. כנסו לקישור שיעזור לכם…