חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: מאפינס תפוחים Apfelmuffins

בעבר כבר פרסמנו מתכונים רבים של מאפינס, כי לכל עונה של פרי אפשר להתאים את המאפינס שלה ||| מאפינס גבינה וריבה או מאפינס גבינה ושוקולד או מאפינס שוקולד לכל ימות השנה ||| מאפינס חמוציות-צימוקים-פקאן ושטרויזל עשיר בטעמי ואנרגיה הוא גרסה אחרת ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

מאפינס דובדבנים ובננה (צילום Pixabay)

מצרכים (10 מאפינס)

לעיטור

אופן הכנה

  1. בקערת מיקסר מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב
  2. יוצקים את השמן ומערבבים היטב שוב
  3. מוסיפים את תפוחי העץ המגורדים גס ומערבבים פנימה את הקמח, אבקת אפייה, שקדים וקינמון ומערבבים בזהירות עם החלבונים הטרופים
  4. ממלאים את התערובת בעטרות מאפינס משומנות
  5. מחממים תנור ל- 160 מעלות (רצוי טורבו)
  6. אופים במשך כ- 30 דקות עד שקיסם שנינעץ באמצע יצא יבש
  7. נשאיר את המאפינס להתקרר היטב
  8. מפזרים אבקת סוכר על המאפינס המוכנים

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

רוצים להגדיל הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות. כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *