חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: כדורי פלאפל ישראלי עשיר

אין מאכל יותר מזוהה כישראלי מאשר פלאפל ||| גם אם אנחנו לא המצאנו את הפלאפל כפי שסיפרנו כבר בעבר כאן ||| הפעם מתכון עשיר בטעמים עם תיבול ישראלי כמו שכולנו הישראלים אוהבים ||| כמובן, שכדורי הפלאפל ייהנו לרבוץ בפיתה טרייה עם שלל תוספות ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

תוכן כדורי פלאפל מתובלים (צילום דני בר)

מצרכים

לטיגון

  • 1 ליטר שמן

להגשה

אופן הכנה

  1. משרים את גרגירי החומוס במים לפחות 12 שעות
  2. בקערת מְעַרְבֵּל (מיקסר) טוחנים את החומוס עם כוסברה, פטרוזיליה, בצל, שום ופלפל החריף עד לקבלת מרקם אחיד
  3. מוסיפים תוך כדי ערבול את המים, פירורי לחם ותבלינים
  4. מכניסים את התערובת למקרר למשך שעה
  5. מוסיפים לתערובת את אבקת הסודה לשתייה ומערבבים היטב
  6. מחממים שמן בסיר לטיגון עמוק
  7. בידיים לחות יוצרים כדורים מתערובת הפלפל
  8. מטגנים את הכדורים בסיר בשמן במשך 3-2 דקות, עד להשחמה
  9. מגישים לצד טחינה, ירקות חתוכים ופיתה או מכניסים הכול לתוך פיתה
  10. מתבלים בעמבה או טבסקו או סחוג

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *