מאפינס שוקולד טריפל לוקחים אותכם לגן עדן של שוקולד ||| במתכון הזה בחרנו לשלב שוקולד חלב, שוקולד לבן ושוקולד מריר ||| תתאהבו במאפינס האלה ביחוד באירוע חגיגי כמו ימי הולדת ||| אפשר להפוך אותם בקלות לקינוח טעים עם כדור גלידה וניל לצידו ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…
מצרכים (22-24 מאפינס)
- 150 גרם שוקולד מריר
- 100 גרם שוקולד לבן
- 200 גרם שוקולד חלב
- 250 גרם קמח
- 2 כפיות אבקת אפייה
- 3 כפות קקאו
- 100 גרם סוכר
- 75 גרם חמאה
- 2 ביצים XL
- 2 כפיות סוכר וניל
- 1.5 כוס חלב
אופן הכנה
- בקערה ממיסים את 150 גרם השוקולד חלב במיקרוגל או באמבט מרים
- קוצצים את 2/3 מהשוקולד הלבן ו- 2/3 מהשוקולד המריר ומערבבים עם חתיכות השוקולד עם השוקולד המומס
- בקערה נפרדת מערבבים את הקמח, אבקת אפייה, קקאו וסוכר
- בסיר קטן ממיסים את החמאה ומערבבים אותה עם הביצים, סוכר וניל והחלב
- מאחדים את בלילת הביצים עם תערובת הקמח ומערבבים לאיחוד
- מערבבים פנימה את השוקולד המומס
- לבסוף, מוסיפים את שברי השוקולד ששמרנו (לבן, חלב ומריר) ומערבבים לאחידות
- מחממים תנור ל- 200 מעלות
- משמנים תבנית מאפינס וממלאים את השקעים בבלילת המאפינס
- אופים באמצע התנור במשך 12-15 דקות
הערה: שברי השוקולד שמתערבב בבלילה הופכים נוזליים באפייה, לכן, המאפינס טעים במיוחד כשהם מוגשים חם לצד כדור גלידה וניל
בתיאבון