חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: מאפינס שלושה סוגי שוקולד

מאפינס שוקולד טריפל לוקחים אותכם לגן עדן של שוקולד ||| במתכון הזה בחרנו לשלב שוקולד חלב, שוקולד לבן ושוקולד מריר ||| תתאהבו במאפינס האלה ביחוד באירוע חגיגי כמו ימי הולדת ||| אפשר להפוך אותם בקלות לקינוח טעים עם כדור גלידה וניל לצידו ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

מאפינס טריפל שוקולד (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' וסעיף 50א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים (22-24 מאפינס)

אופן הכנה

  1. בקערה ממיסים את 150 גרם השוקולד חלב במיקרוגל או באמבט מרים
  2. קוצצים את 2/3 מהשוקולד הלבן ו- 2/3 מהשוקולד המריר ומערבבים עם חתיכות השוקולד עם השוקולד המומס
  3. בקערה נפרדת מערבבים את הקמח, אבקת אפייה, קקאו וסוכר
  4. בסיר קטן ממיסים את החמאה ומערבבים אותה עם הביצים, סוכר וניל והחלב
  5. מאחדים את בלילת הביצים עם תערובת הקמח ומערבבים לאיחוד
  6. מערבבים פנימה את השוקולד המומס
  7. לבסוף, מוסיפים את שברי השוקולד ששמרנו (לבן, חלב ומריר) ומערבבים לאחידות
  8. מחממים תנור ל- 200 מעלות
  9. משמנים תבנית מאפינס וממלאים את השקעים בבלילת המאפינס
  10. אופים באמצע התנור במשך 12-15 דקות

הערה: שברי השוקולד שמתערבב בבלילה הופכים נוזליים באפייה, לכן, המאפינס טעים במיוחד כשהם מוגשים חם לצד כדור גלידה וניל

בתיאבון

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *