חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: עוגת פודינג וקרואסון

עוגה ללא אפייה ועם הרבה טעם ||| רעיון לשימוש בקרואסונים של אתמול או כאלה שנותרו במקפיא ||| קינוח צונן וקל שכולם ישמחו לאכול ולסיים בו את הארוחה ||| אפשר להוסיף כל פרי שיעשיר את הטעמים או לשנות לפודינג וניל או שוקולד ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

עוגת פודינג עם קרואסון ופרי (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' וסעיף 50א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים (6 מנות)

לשדרוג

אופן הכנה

  1. ממיסים את הסוכר בסיר קטן עד שמקבלים קרמל דביק
  2. יוצקים את הקרמל לתחתית תבנית עגולה 20
  3. מכינים פודינג לפי ההוראות שעל האריזה
  4. מחלקים את הקרואסונים לפרוסות ומרפדים איתם את דפנות ותחתית התבנית
  5. מפזרים החמוציות בנדיבות בתבנית עם הכרמל והקרואסון
  6. יוצקים את הפודינג החם על הקרואסונים והחמוציות שבתבנית. הערה: תנו לפודינג להיספג היטב בפרוסות הקרואסון
  7. שדרוג: מפזרים בנדיבות אגוזים ו/או שיבולת שועל ו/או ריבת פטל. המתינו עד שהתוספות ישקעו בפודינג ויתפזרו בעוגה
  8. מניחים את התבנית להתקרר לפחות שעתיים

בתיאבון

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *