עוגה ללא אפייה ועם הרבה טעם ||| רעיון לשימוש בקרואסונים של אתמול או כאלה שנותרו במקפיא ||| קינוח צונן וקל שכולם ישמחו לאכול ולסיים בו את הארוחה ||| אפשר להוסיף כל פרי שיעשיר את הטעמים או לשנות לפודינג וניל או שוקולד ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…
מצרכים (6 מנות)
- 120 גרם פודינג ריבת חלב
- 3 כוסות חלב
- 4 קרואסונים (או חצי חלה מתוקה)
- 250 – 300 גרם חמוציות מסוכרות
- 50 גרם סוכר
לשדרוג
- אגוזים / שיבולת שועל
- ריבת פטל
אופן הכנה
- ממיסים את הסוכר בסיר קטן עד שמקבלים קרמל דביק
- יוצקים את הקרמל לתחתית תבנית עגולה 20
- מכינים פודינג לפי ההוראות שעל האריזה
- מחלקים את הקרואסונים לפרוסות ומרפדים איתם את דפנות ותחתית התבנית
- מפזרים החמוציות בנדיבות בתבנית עם הכרמל והקרואסון
- יוצקים את הפודינג החם על הקרואסונים והחמוציות שבתבנית. הערה: תנו לפודינג להיספג היטב בפרוסות הקרואסון
- שדרוג: מפזרים בנדיבות אגוזים ו/או שיבולת שועל ו/או ריבת פטל. המתינו עד שהתוספות ישקעו בפודינג ויתפזרו בעוגה
- מניחים את התבנית להתקרר לפחות שעתיים
בתיאבון