חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: פאי תפוחים ושוקולד לבן

עוגה שמחברת את הטוב משני העולמות – מתיקות השוקולד וחמיצות תפוח העץ בו זמנית ||| במתכון השתמשנו בשוקולד לבן, שנותן לעוגה תוכן נוסף ונגיעות של טעם וניל ||| שדרוג שונה לפאי תפוחי העץ הקלסי שמוכר כול כך ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

פאי תפוחי עץ ושוקולד לבן (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' וסעיף 50א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים (תבנית פאי או קפיצית 22)

אופן הכנה

  1. מקציפים חמאה וסוכר לקבלת קרם יציב ואוורירי
  2. מוסיפים לסירוגין את המצרכים היבשים, הביצים והחלב ומערבבים לקבלת מרקם אחיד
  3. מחממים תנור ל- 175 מעלות
  4. משמנים תבנית פאי או תבנית קפיצית 22
  5. שופכים את התערובת לתבנית המשומנת
  6. קולפים את התפוחים, מסירים את הליבות ומחלקים לפלחים דקים ככל האפשר
  7. נועצים את פלחי תפוחי העץ היטב בתוך הבצק עד שכל העוגה מכוסה
  8. מפזרים קינמון ושברי שוקולד לבן
  9. אופים את העוגה במשך 35 דקות או עד שקיסם יוצא לח אבל לא בצקי ממרכז העוגה

בתיאבון

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *