מפינס חלביים שיפתיעו את כולם ||| בצק עשיר בטעמים ובצבעים עם מילוי חלבי ומפתיעה במרכז ||| תריסר מאפינס שתתגאו בהם על שולחן האירוח ||| אפשר לשדרג ולתת בראש עם קצת קינמון או קצת יותר גבינה ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…
מצרכים (10-12 יחידות)
- 100 גרם חמאה
- 180 גרם סוכר
- 3 ביצים XL
- 200 גרם קמח
- 2 כפיות אבקת אפייה
- 1 כפית סוכר וניל
- 150 מ"ל חלב
- 3 כפות קקאו
למלוי
- 1 חלמון ביצה
- 25 גרם סוכר
- 75 גרם גבינה לבנה 5%
- 1/2 כפית סוכר וניל
אופן הכנה
- במיקסר ערבבו את החמאה וסוכר לקבלת קציפה לבנה ויציבה
- מערבבים פנימה ביצה אחת בכל פעם
- מנפים פנימה תוך כדי ערבוב קמח, אבקת אפייה וסוכר וניל
- מוסיפים את החלב
- מחממים תנור ל- 200 מעלות
- ממלאים את תבניות המאפינס ל- ¾ גובה
- הכנת המילוי: מקציפים את חלמון הביצה והסוכר קלות
- מוסיפים את הגבינה והסוכר וניל ומערבבים לקבלת מרקם אחיד
- מוסיפים כף מהמילוי במרכז כל כוסית מאפינס
- אופים במשך 20 דקות
בתיאבון