חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: מאפינס גבינה ושוקולד

מפינס חלביים שיפתיעו את כולם ||| בצק עשיר בטעמים ובצבעים עם מילוי חלבי ומפתיעה במרכז ||| תריסר מאפינס שתתגאו בהם על שולחן האירוח |||  אפשר לשדרג ולתת בראש עם קצת קינמון או קצת יותר גבינה ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

מאפינס גבינה וריבה (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' וסעיף 50א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים (10-12 יחידות)

למלוי

אופן הכנה

  1. במיקסר ערבבו את החמאה וסוכר לקבלת קציפה לבנה ויציבה
  2. מערבבים פנימה ביצה אחת בכל פעם
  3. מנפים פנימה תוך כדי ערבוב קמח, אבקת אפייה וסוכר וניל
  4. מוסיפים את החלב
  5. מחממים תנור ל- 200 מעלות
  6. ממלאים את תבניות המאפינס ל- ¾ גובה
  7. הכנת המילוי: מקציפים את חלמון הביצה והסוכר קלות
  8. מוסיפים את הגבינה והסוכר וניל ומערבבים לקבלת מרקם אחיד
  9. מוסיפים כף מהמילוי במרכז כל כוסית מאפינס
  10. אופים במשך 20 דקות

בתיאבון

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *