חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: עוגיות קלי קלות

עוגיות עשירות בטעם וקלות להכנה ||| מתכון שאפשר להקפיא את הבצק לפני האפייה ולשמור למקרה חרום בו אורחים נוחתים ללא הכנה מראש ||| נסו פעם אחת ותתמכרו כי מאמץ 0 ותוצאה 10 ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

עוגיות לכל אירוח או סתם עם כוס קפה (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' וסעיף 50א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים (כ-45 עוגיות)

אופן הכנה

  1. הכנת העוגיות: מקציפים חמאה וסוכר לקבלת קרם רך
  2. להוסיף לסירוגין את אבקת האפייה, סוכר וניל, קמח, קינמון, שבבי שוקולד והביצים וערבבו לקבלת בצק אחיד
  3. קמחו את האצבעות ועשו מהבצק כדורים מכף מסה כל אחד
  4. מחממים תנור ל- 200 מעלות
  5. רפדו תבנית אפייה בנייר אפייה
  6. סדרו את כדורי הבצק בתבנית האפייה במרחק טוב ביניהם, מכיוון שהבצק יתפשט הרבה במהלך האפייה
  7. אופים את העוגיות במשך כ- 10 דקות
  8. טיפים: הכינו כמה מנות של בצק עוגיות. מרדדים את הבצק יחד לנקניקיות בעובי 5 ס"מ
  9. עוטפים כל נקניק בניילון נצמד ושמים במקפיא
  10. מפתיעים אותכם אורחים? הפשירו את הבצק, חתכו לפרוסות של 1 ס"מ עובי ותכניסו לתנור

בתיאבון

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *