חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: עוגת פירות חגיגית קרה

עוגה עשירה בפירות יבשים או צימוקים וגם עושר של טעמים ||| עוגה עם תןספת אלכוהול שאוהבים, שתעשה שמח בכל מפגש חברים ||| עוגה שניתן לשמור זמן רב במקרר לכל סיבה להנאה ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

עוגת פירות מסוכרים עשירה (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' וסעיף 50א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים

אופן הכנה

  1. להקציף חמאה וסוכר לבן לקבלת קצף יציב
  2. מוסיפים ביצה אחת בכל פעם יחד עם כף מהקמח לכל ביצה ומערבבים בין מנה למנה
  3. מוסיפים הסילאן ומרמלדת תפוזים ומערבבים לאיחוד
  4. קוצצים אגוזים ושוקולד לשבבים קטנים
  5. מערבבים את שאר הקמח עם שאר המצרכים לקבלת מסה אחידה ועשירה
  6. מחממים תנור ל- 160 מעלות
  7. משמנים תבנית עגולה 21 או 2 תבניות אינגליש-קייק המרת מידות ומשקל
  8. יוצקים את הבצק העשיר לתבנית המשומנת
  9. אופים את העוגה בחלקו התחתון של התנור למשך כשעה
  10. מכסים את העוגה בנייר אפייה ומחזירים לתנור עוד כשעה אפייה (סה"כ כשעתיים). הערה: אנחנו לא רוצים שפני העוגה יהיו שחומים או שרופים. סיום האפייה כאשר קיסם יוצא יבש ממרכז התבנית
  11. מצננים את העוגה בתבנית
  12. שדרוג: דוקרים את העוגה בעזרת קיסם או שיפוד ומעשירים אותה ע"י יציקת מעט ויסקי או ברנדי שאוהבים. משאירים את העוגה במקרר 24 שעות לפני ההגשה

הערה: לעוגה זו יש חיי מדף ארוכים אם מאחסנים אותה בקופסה עם מכסה הדוק.

בתיאבון

עלו החודש

חמש תרופות סבתא לחורף

החורף מביא לעיתים קרובות הצטננויות, שפעת ותחושת קור כללית, ותרופות סבתא הן פתרון נפלא לחימום הגוף ולחיזוק המערכת החיסונית באופן

לקריאה...

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *