מתכון: עוגת גבינה ואוכמניות

עוגה שתהיה כיפית בכל מזג אוויר ולכל אירוח או קינוח ||| אפשר להשתמש באוכמניות כמו במתכון או בכל פרי יער קפוא שיש בנמצא ||| אפשר גם פרי זהוב או כתום ואז תקבלו עוגה שנראית אחרת אבל הטעם… ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

עוגת גבינה ואוכמניות (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' וסעיף 50א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים (תבנית עגולה 24)

אופן הכנה

  1. מרסקים דק את עוגיות האוריאו
  2. מערבבים את שבבי האוריאו עם חמאה מומסת
  3. מהדקים את המסה באופן שווה לתבנית 24
  4. ממיסים שוקולד באמבט מרים bain-marie
  5. מקציפים את גבינת השמנת עם הסוכר והשמנת חמוצה לקבלת מרקם חלק אחיד
  6. מוסיפים לגבינה את השוקולד המומס, סוכר וניל וקורנפלור ומערבבים לאיחוד
  7. מוסיפים ביצה אחת בכל פעם ומערבבים כל פעם לאיחוד
  8. מוסיפים ומערבבים בעדינות את פירות היער
  9. יוצקים את תערובת העוגה על התחתית עוגיות
  10. מחממים תנור ל- 140 מעלות בלבד
  11. אופים את העוגה במשך שעה. טיפ: העוגה צריכה להיות "קפיצית" כשמרעידים אותה מעט כשהיא מוכנה.
  12. מצננים על השיש ואח"כ מקררים במקרר לפחות שעתיים לפני ההגשה

בתיאבון

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *