חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: מאפינס גבינות ופרי

מאפין היא העוגה האישית האולטימטיבית שכתבנו וסיפרנו עליה לרוב ||| באמתחתנו עשרות מתכוני מאפינס לכל טעם ולכל גיל ||| כאמור, מאפינס ברבים כי מי אוכל רק מאפין אחד, פופולארית בכל מטבח בגרסה זו או אחרת ||| מתכון שאפשר לעשות בו כל טעם או תוספת שאוהבים ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

מאפינס דובדבנים ובננה (צילום Pixabay)

מצרכים

תוספות לגיוון

  •  1/2כוס אוכמניות טריות עם מעט סוכר
  • 1/2 כוס קוביות תפוחי-עץ מעורבבים עם כ- 1/2 כפית קינמון
  • 1 כוס בננות בשלות מעוכות עם כף ברנדי לקבלת מחית

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל- 180 מעלות
  2. בקערה מערבבים את הקמח, סוכר ומלח
  3. בקערה נפרדת מערבבים את החלב, ביצים וחמאה
  4. מוסיפים לקערה עם בלילת הביצים, את תערובת החומרים היבשים. טורפים רק עד שייבלעו בתערובת (טיפ: הערבוב חייב להיות מהיר, רק עד שהחומרים משתי הקערות תאחדים)
  5. מוסיפים 2/3 מהגבינה המגורדת (שומרים את יתרת הגבינות בצד)
  6. יוצקים את התערובת לתבניות מאפינס או לתבנית אינגליש קייק משומנות
  7. מפזרים מעל את שארית הגבינה
  8. אופים 20 דקות עד הזהבה
  9. הערה: אם הכנו תבנית אינגליש קייק, משך האפייה 50 דקות
  10. הערה: עם החלטנו להעשיר המאפינס באחת התוספות, התוספת נכנסת לתערובת בשלב 4

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *