חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: בלינצ'ס גבינה ותות שדה

אחת המנות החביבות בשבועות ובכלל היא בלינצ'ס ||| בעבר כבר סיפרנו על כל סוגי הבלינצ'ס במטבחים השונים ||| סיפרנו גם על חביתיות בגרסאות קצת מפתיעות ||| הפעם לחג השבועות וסיום עונת תות השדה, בלינצ'ס תות שדה עם גבינה קצת אחרת ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

שורת הבלינצ'סים מחכים (צילום דני בר)

מצרכים

למלית

לבלילה

להגשה

אופן הכנה

  1. בקערה מערבבים את כל מצרכי המלית, מכסים בניילון נצמד ומניחים במקרר
  2. בקערה נפרדת מערבבים את כל מצרכי הבלילה, עד לקבלת מרקם חלק וללא גושים
  3. מחממים היטב מחבת עם מעט שמן
  4. יוצקים מהבלילה ומזיזים את המחבת עד שהבלילה מרוחה בשכבה אחידה על פני המחבת החם
  5. מטגנים עד לקבלת צבע מעט זהוב, והופכים ומטגנים דקה נוספת
  6. ממשיכים עם שאר הבלילה עד לסיומה כאשר עורמים את הבלינצ'ס החם בערמה אחידה
  7. לוקחים יריעת בצק בלינצ'ס ומורחים כף אחת מהמלית שהכנו מראש
  8. מגלגלים לצינורות בצק אחידים ויפים
  9. מחממים תנור ל- 180 מעלות ומסדרים את הבלינצ'סים בתבנית אפייה, אחד ליד השני
  10. אופים כ- 20 דקות לקבלת מראה מעט זהוב ומרקם קריספי

הגשה

שמים מעל ריבת תות לפי הטעם. מפזרים אבקת סוכר ומניחים לצד הבלינצ'ס תותים טריים

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *