חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: פיתה פיצה

סיפרנו כבר בכמה וכמה מתכונים, על ספר המתכונים המשפחתי שלנו – פרויקט ספר המתכונים של אביבה בר ||| נכדתנו נטע הכינה לסיום השנה את ספר המתכונים שלה ואנחנו נותנים לה במה ||| מתכון קל להכנה, אוורירי וטעים ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

פיתה פיצה (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' וסעיף 50א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים (10 יחידות)

אופן הכנה

  1. חוצים את הפיתות לשניים, כך שמקבלים שני עגולים מכל פיתה ויהיה ניתן להשתמש גם בחלק העליון וגם בחלק התחתון
  2. מורחים שכבה של רוטב פיצה על כל חצי פיתה
  3. מפזרים זיתים / תירס או מה שאוהבים בפיצה
  4. מפזרים מעל שבבי גבינה צהובה
  5. מחממים תנור ל- 180 מעלות
  6. מכניסים לתנור החם ל- 10 דקות, לערך

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *