חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: פסטה ברוטב אדום שילדים אוהבים

סיפרנו כבר בכמה וכמה מתכונים, על ספר המתכונים המשפחתי שלנו – פרויקט ספר המתכונים של אביבה בר ||| נכדתנו נטע הכינה לסיום השנה את ספר המתכונים שלה ואנחנו נותנים לה במה ||| מתכון קל להכנה, שכל ילד או ילדה ישראלים אוהבים ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

פרפלה Parfalle ברוטב עגבניות (צילום דני בר)

מצרכים

אופן הכנה

  1. בחממים סיר עם שמן
  2. מוסיפים את כל התבלינים ומערבבים
  3. מוסיפים מים עד לאמצע גובה הסיר ומחכים עד שהמים המתובלים רותחים
  4. מוסיפים את הפסטה ומבשלים על להבה נמוכה עד שהפסטה רכה
  5. מסננים ומגישים

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *