חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: פאי גבינה

מאפה גבינה קל ומהיר להכנה שיתאים לחג ולכל ימות השנה ||| אפשר לאפות בתבנית אפייה רגילה או בתבנית מאפינס משומנת ||| שבבי גבינה צהובה פשוטים שנמכרים במרכולים או לרסק את פרוסות הגבינה שיש במקרר אחרי שתעטפו אותן במעט קמח תוכלו לחתוך אותן בקלות ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

פשטידה עשירה בגבינות (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' וסעיף 50א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל- 200 מעלות
  2. מחממים במיקרוגל כוס חלב או מים
  3. מטפטפים על תבנית אפייה מעט מים ומצמידים אליה נייר אפייה
  4. בסיר ממיסים את החמאה בחלב הרותח ומוסיפים את המלח והחרדל
  5. כשהחמאה נמסה ומבעבעת, מוסיפים את הקמח ובוחשים היטב
  6. מעבירים את התערובת החמה לקערה כדי לצנן אותה מעט ומוסיפים את הביצים אחת אחר השנייה תוך כדי ערבוב
  7. מוסיפים את הגבינה המגורדת ומערבבים לאחידות
  8. מעבירים את התערובת לתבנית משומנת או מרופדת בנייר אפייה
  9. משטחים בתבנית ואופים 10 דקות
  10. מנמיכים לטמפרטורה של 180 מעלות ואופים כ- 20 דקות נוספות, על לקבלת גוון זהוב עמוק

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *