חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: כרוב אדום אפוי ברוטב בלסמי

השף שאול בן אדרת עם עמותת רוח טובה מקבוצת אריסון ועמותת לשובע מציעים מתכון אביבי ||| לרגל יום מעשים טובים שיתקיים השנה ב19 במארס, שף שאול בן אדרת מגיע לעמותת לשובע, לבשל עם מפוני נתיב העשרה, רעים ויד מרדכי ||| רוצים לעשות משהו למען הזולת? כנסו לאתר www.good-deeds-day.org.il ובחרו את המעשה הטוב שמתאים לכם לעשות ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

כרוב סגול אפוי שף שאול בן אדרת (צילום שאטרסטוק)

מצרכים (4 מנות)

אופן הכנה

להניח

  1. בתבנית אפייה מניחים את פלחי הכרוב
  2. מטפטפים שמן זית, חומץ בלסמי, סילאן, צ'ילי, מלח ופלפל
  3. מחממים תנור ל- 180 מעלות
  4. עוטפים את התבנית ברדיד אלו
  5. אופים במשך 1.5 שעות

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *