השף שאול בן אדרת עם עמותת רוח טובה מקבוצת אריסון ועמותת לשובע מציעים מתכון אביבי ||| לרגל יום מעשים טובים שיתקיים השנה ב19 במארס, שף שאול בן אדרת מגיע לעמותת לשובע, לבשל עם מפוני נתיב העשרה, רעים ויד מרדכי ||| רוצים לעשות משהו למען הזולת? כנסו לאתר www.good-deeds-day.org.il ובחרו את המעשה הטוב שמתאים לכם לעשות ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…
מצרכים (4 מנות)
- 1 כרוב אדום חתוך לשמונה פלחים לאורך
- 4 כפות שמן זית
- 1/2 כוס חומץ בלסמי
- 4 כפות סילאן
- 1/4 כף פִּלְפֵּל צ'ילי יבש
- מלח
- פִּלְפֵּל שחור
אופן הכנה
להניח
- בתבנית אפייה מניחים את פלחי הכרוב
- מטפטפים שמן זית, חומץ בלסמי, סילאן, צ'ילי, מלח ופלפל
- מחממים תנור ל- 180 מעלות
- עוטפים את התבנית ברדיד אלו
- אופים במשך 1.5 שעות
אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite
רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…