חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: חומיות או בראוניז Brownies

בְּרָאוּנִיז או חוּמִיּוֹת הם קינוח פופולרי שנולד בארצות הברית בסוף המאה ה-19 או תחילת המאה ה-20 ומאז הפך לאחד הקינוחים האהובים בעולם ||| סיפרנו בעבר על בראוניז או חומיות כאן ||| אחד הדברים שמייחדים את הבראוניז הוא האפשרות לגיוון כמעט אינסופי על ידי הוספת אגוזים, קקאו, שוקולד צ'יפס, קרמל, פירות יער, גבינה או אפילו חמאת בוטנים כדי להעשיר את הטעמים והמרקמים ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

בראוניז Brownies (צילום מתוכן גולשים שימוש לפי סעיף 27א')

מצרכים (תבנית 30X40)

שלבי הכנה

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה
  2. בקערת מְעַרְבֵּל (מיקסר) עם וו הקצפה מקציפים במהירות גבוהה את הביצים וסוכר לקבלת קצף תפוח ובהיר
  3. מערבבים בקערה יבשה את הקמח, אבקת אפיה, אגוזים, צימוקים, מלח, קפה ותמצית וניל
  4. באמבט מרים (באן מארי) ממיסים את השוקולד וחמאה
  5. הכנת תערובת הבצק: מקפלים בעדינות את השוקולד המומס אל קצף הביצים
  6. מוסיפים לתערובת את תערובת היבשים ומערבבים עד לאיחוד
  7. יוצקים את התערובת לתבנית ואופים במשך 30 דקות
  8. מצננים וחותכים לריבועים בגודל שאוהבים

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *