בעבר פרסמנו מספר מתכוני בראוניז שכל כך אהובים וקלים להכנה ||| בראוניז פרווה וללא גלוטן, או בראוניז עם טחינה או אולי בראוניז עם אגוזי פקאן ||| הפעם בראוניז עם קקאו ושוקולד איכותיים מאד, שיעיפו לכם את הסכך ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…
מצרכים
- 200 גרם חמאה ללא מלח
- 180 גרם שוֹקוֹלד מריר (מינימום 70% קקאו)
- 2 ביצים L
- 225 גרם סוכר או אבקת סוכר
- קמצוץ מלח
- ½ כפית תמצית וניל
- 30 גרם אבקת קקאו לא ממותקת
- 120 גרם קמח
אופן הכנה
- בסיר קטן בתוך סיר מים – אמבט מרים, ממיסים את השוקולד והחמאה, קצוצים ושבורים עד לקבלת בלילה אחידה מומסת
- בקערת מְעַרְבֵּל (מיקסר) טורפים את הביצים סוכר, תמצית וניל ומעט מלח לקבלת קרם מוקצף
- מוסיפים את השוקולד המומס לקערת הקציפה בכמה מנות כשמערבבים כל פעם להטמעה
- מוסיפים את הקקאו והקמח הלא ממותק תוך המשך ערבוב עד קבלת בצק אחיד
- חממו תנור ל- 170 מעלות ושמנו תבנית 20X20 ס"מ ורפדו אותה בנייר אפייה
- יוצקים את תערובת הבראוניז ומיישרים
- אופים במשך 40 דקות עד שקיסם שננעץ יוצא נקי
- חותכים לריבועים ומצננים לטמפרטורת החדר
אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite
רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…