חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: חומיות Brownies

בעבר פרסמנו מספר מתכוני בראוניז שכל כך אהובים וקלים להכנה ||| בראוניז פרווה וללא גלוטן, או בראוניז עם טחינה או אולי בראוניז עם אגוזי פקאן ||| הפעם בראוניז עם קקאו ושוקולד איכותיים מאד, שיעיפו לכם את הסכך ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

בראוניז בקלי קלות (צילום מיטל גרוס)

מצרכים

אופן הכנה

  1. בסיר קטן בתוך סיר מים – אמבט מרים, ממיסים את השוקולד והחמאה, קצוצים ושבורים עד לקבלת בלילה אחידה מומסת
  2. בקערת מְעַרְבֵּל (מיקסר) טורפים את הביצים סוכר, תמצית וניל ומעט מלח לקבלת קרם מוקצף
  3. מוסיפים את השוקולד המומס לקערת הקציפה בכמה מנות כשמערבבים כל פעם להטמעה
  4. מוסיפים את הקקאו והקמח הלא ממותק תוך המשך ערבוב עד קבלת בצק אחיד
  5. חממו תנור ל- 170 מעלות ושמנו תבנית 20X20 ס"מ ורפדו אותה בנייר אפייה
  6. יוצקים את תערובת הבראוניז ומיישרים
  7. אופים במשך 40 דקות עד שקיסם שננעץ יוצא נקי
  8. חותכים לריבועים ומצננים לטמפרטורת החדר

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *