חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: פריטטה תרד ותפוחי אדמה

פריטטה היא מאכל קל להכנה ואהוב בשלל גרסאות ומתכונים ||| סיפרנו כאן את סיפורה המעניין של הפריטטה Frittata ||| הפעם מתכון של פריטטה תפוחי אדמה טעימה וקלה להכנה שתתאים לכל ארוחה ואף אירוע משפחתי או חברתי ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

פריטטה פטריות ותרד (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' וסעיף 50א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים (6-8 מנות)

שדרוג

שלבי הכנה

  1. במחבת בינונית מחממים שמן זית על להבה בינונית, מטגנים את פרוסות תפוחי האדמה בשמן החם כ- 10 דקות, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהם רכים אך יציבים
  2. מערבבים פנימה את התרד, בצל ירוק ושום (ואם משדרגים אז גם עגבניות ו/או פטריות ו/או בזיליקום)
  3. מתבלים במלח ופלפל ומבשלים 1-2 דקות תוך שמערבבים עד שהתרד נבול
  4. בקערה בינונית טורפים יחד את הביצים וחלב
  5. יוצקים את הבלילה על הירקות במחבת
  6. מפזרים מעל את גבינת הצ'דר
  7. מנמיכים את הלהבה לנמוכה, מכסים ומבשלים 5-7 דקות עד שהביצים יציבות

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון  Buon Appetito

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *