חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: טרטר סלמון ואבוקדו

חקלאי גרנות מציעה מתכון חגיגי ומרענן לפסח ||| טרטר שמשלב סלמון ואבוקדו טעים במיוחד ||| שילוב טעמי הסלמון עם הפירות והאבוקדו יוצרים מנה עסיסית ומענגת ||| מתכון קל להכנה ומתאים כמנה ראשונה בארוחת החג ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

טרטר סלמון ואבוקדו של חקלאי גרנות (צילום: הדס ניצן)

מצרכים (2 מנות)

  • 1 אבוקדו מוכן לאכילה של חקלאי גרנות, קלוף וחתוך לקוביות
  • 250 גרם סלמון מעושן, חתוך לקוביות
  • ¼ אננס קלוף וחתוך לקוביות
  • 2 צנוניות קצוצות
  • ½ בצל אדום קצוץ
  • 1 כף שומשום שחור
  • 4 טיפות שמן שומשום
  • קורט מלח
  • פלפל

שלבי הכנה

  1. בקערה מערבבים יחד את קוביות האננס וסלמון, עם הצנונית והבצל האדום
  2. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים יחד
  3. מוסיפים שמן שומשום, מערבבים ומעבירים לצלחת הגשה
  4. מוסיפים לקערה שבתחתיתה שאריות התיבול, את האבוקדו
  5. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם
  6. מניחים את האבוקדו מעל טרטר הדג
  7. מפזרים שומשום שחור מעל ומגישים

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *