חקלאי גרנות מציעה מתכון חגיגי ומרענן לפסח ||| טרטר שמשלב סלמון ואבוקדו טעים במיוחד ||| שילוב טעמי הסלמון עם הפירות והאבוקדו יוצרים מנה עסיסית ומענגת ||| מתכון קל להכנה ומתאים כמנה ראשונה בארוחת החג ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…
מצרכים (2 מנות)
- 1 אבוקדו מוכן לאכילה של חקלאי גרנות, קלוף וחתוך לקוביות
- 250 גרם סלמון מעושן, חתוך לקוביות
- ¼ אננס קלוף וחתוך לקוביות
- 2 צנוניות קצוצות
- ½ בצל אדום קצוץ
- 1 כף שומשום שחור
- 4 טיפות שמן שומשום
- קורט מלח
- פלפל
שלבי הכנה
- בקערה מערבבים יחד את קוביות האננס וסלמון, עם הצנונית והבצל האדום
- מתבלים במלח ופלפל ומערבבים יחד
- מוסיפים שמן שומשום, מערבבים ומעבירים לצלחת הגשה
- מוסיפים לקערה שבתחתיתה שאריות התיבול, את האבוקדו
- מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם
- מניחים את האבוקדו מעל טרטר הדג
- מפזרים שומשום שחור מעל ומגישים
אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite
רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…